Изјава о заштити личних података

Поштовани корисниче Интернет портала i Андроид и iOS апликација РТС

Логовањем на овај сајт и преузимањем Андроид и iOS апликација РТС дајете дозволу да се ваши лични подаци обрађују и употребљавају у сврху и на начин описан овом изјавом.

Повремено ћемо од вас тражити да нам доставите своје личне податке (нпр. име и адресу електронске поште- E-mail) како би сте могли да примате или користите услуге Интернет портала РТС.

E-mail адресе пријављених корисника сервиса на овом сајту не уступају се никоме (трећим лицима) ни под каквим условима.

У мобилној апликацији за Андроид и iOS повремено ћемо прикупљати информације о начину коришћења апликације. Ови подаци третирају се само као групна статистика, и као такве их чувамо за нашу анализу, као и за будуће побољшање услуге према вама.

Осим тога, апликација може пратити начин на који конзумирате садржај, како би вам на основу тога пружила вама релевантне огласне поруке и садржај у оквиру мобилне апликације.

Сајт не користи колачиће.

У случају да желите да повучете сагласност или сте незадовољни сервисима који се реализују путем вашег E-maila и желите да прекинете даље коришћење, пошаљите ваш захтев за прекид сервиса на E-mail Интернет редакције РТС. Обавезујемо се да ваше податке (формулари, анкете, коресподенција, и сл.) нећемо давати, показивати, изнајмљивати нити продавати трећим лицима и да ћемо их обрисати на ваш захтев, односно у случају повлачења сагласности.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво