Читај ми!

Тајна старог сидра

Роман „Тајна старог сидра", намењен данашњим тинејџерима, који ће радо читати и сви они који су то били давних 70-их година, води нас кроз успоне и падове необичне љубави између тринаестогодишње Београђанке и поморца кадета кога упознаје на летовању у Дубровнику

Ова романтична и сетна, забавна и духовита љубавна прича, истовремено ће нас и расплакати и насмејати, изненадити и узбудити, забавити и зачудити.

Услед неочекиваног сплета околности и ненаданих открића, прича бива прожета авантуристичким духом, преплићући се са истинитим догађајима који су уздрмали светску јавност.

Занимљивости и аутентичности романа доприноси и богатство илустрација у виду писама, песама, фотографија, новинских чланака, страница из дневника и поверљивих докумената.

Поред љубавних, другарских, поморских и породичних тајни, књига разоткрива још једну „мистерију", која је често нерешива загонетка за савремене тинејџере.

Како се у прошлости уопште могло живети без друштвених мрежа и паметних телефона?

Кроз исповест главне јунакиње, откривамо да су се, и без свега тога, млади некада добро забављали: скитали, дружили, дописивали; лудо се заљубљивали и ретко досађивали; незаборавно проводили и љубав водили...

Библиотека "Дечја књига" • Ф - 16×21 cm • С - 208 • брош повез • ћирилица • ISBN 978-86-6195-239-5

Више информација:

О аутору

Одломак

Садржај

Књигу потражите у продавницама ПГП-а: РТС Клуб (Радио Београд, улаз из Светогорске) и на Зеленом венцу (Југ Богданова 2), или наручите на број телефона: 011/655-27-35, односно путем мејла: prodajaknjiga@rts.rs.

 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво