Јастук од меморијске пене

Нежна и поетска освртања на детињство некад и сад у и надомак великог града.

Почетак насловне приче довољно говори шта се може очекивати од осталих девет: „Разумем, господине, шта желите да ми продате. Јастук од меморијске пене је идеално решење за мој укочен врат и моју несаницу. Сачињен је од неке материје која памти свој првобитни облик, прилагођава се сваком положају тела, и увек се враћа на свој почетак. Заиста, треба ми сличан јастук који би у себе упио и запамтио моје прве снове, жеље, страхове... Прво што би тај јастук запамтио сигурно би била успаванка моје мајке... у сумрак, после вечерње муже крава, када је... улазила у собу ширећи благи мирис штале и тек помуженог млека..."

Едиција „Дечја књига" ● Илустровао: Горан Новаков ● Ф - 16 x 21 цм ● С - 64, броширано ● ћирилица ● ISBN 978-86-6195-075-9

Више информација:

Садржај

О аутору

Одломак

Књигу потражите у продавници ПГП-а на Зеленом венцу, Југ Богданова 2, или наручите на број телефона: 011/655-27-35, односно путем мејла: prodajaknjiga@rts.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи