Дупли пас

Електронска библиотека ће поред распродатих књига објављивати и некомерцијална и пригодна издања, а која су од јавног интереса. Прву такву књигу коју вам нудимо је „Дупли пас" Ранка Мунитића и Зорице Јевремовић.

Ови текстови уверљиво сведоче о времену транзиције и плурализације медија. Умножавање ТВ понуде није узвисило креативне и културне стандарде овог медија, него их је снизило, претворивши га у једном периоду у бувљак дилетантизма и светлуцавог примитивизма. Док је неким критичарима таква телевизија давала обиље повода за изругивање, згражавање или узвишени гнев, „Мунитићи" су и тада бавили појавама, у медијском, односно културном контексту, указивали на природу њихове погрешности и доследно исповедали веру у телевизију која уздиже поглед ка смислу и духу, уместо да га спушта ка водитељкиним дугим, разголићеним ногама.

Библиотека „РТВ теорија и пракса", књига 8 ● Ранко Мунитић, Зорица Јевремовић ДУПЛИ ПАС ● прво издање - 2012 ● Ф - 15 x 23,5 цм ● С - 224 ● броширано ● латиница ● ISBN 978-86-6195-014-8

Књигу "Дупли пас" можете прочитати овде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво