Читај ми!

Гледаност ТВ програма с националном покривеношћу у 2021.

Први програм РТС-а је већ осму годину заредом најгледанија телевизија у Србији. У 2021. је уз РТС 1 у просеку свакодневно било близу 2.800.000 гледалаца, за више од 600.000 од друге по гледаности телевизије.

Први програм РТС-а је у 2021. имао најгледаније информативне емисије, забавне, спортске, документарне, образовно - научне, дечје, верске емисије и емисије из културе, игране серије и филмове.

На листи 50 најгледанијих емисија у 2021. години 48 су приказане на Првом програму РТС-а.
Најгледанија емисија у протеклој години је историјски филм Дара из Јасеновца, који говори о страдањима српских, јеврејских и ромских мушкараца, жена и деце у логору Јасеновац, емитован 20. фебруара. Тај филм је окупио преко два и по милиона гледалаца.

На листи најгледанијих програмских садржаја су домаће игране серије: Тајна винове лозе, Радио Милева, Камионџије, Калкански кругови, Породица, Нечиста крв, Каљаве гуме, Дрим тим, Мој рођак са села, Црна свадба, Клан, Једини излаз, затим спортска такмичења у тенису: Ролан Гарос, у фудбалу: Лига Европе, у одбојци и кошарци ЕП 2021, ЛОИ Токио 2020, ватерполо - додела медаља и дочек олимпијаца испред Скупштине града Београда, затим забавне емисије: квизови Слагалица и Потера, финале и друго полуфинално вече Еуросонга, као и информативне емисије: Дневник у 19.30, Интервју РТС-а, Откривање споменика Стефану Немањи, Конференција за новинаре председника А.Вучића и Декодирање криминала.

 

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара