Гледаност ТВ програма с националном покривеношћу у новембру 2016.године

Од 335 дана у овој години, РТС је био најгледанија телевизија 311 дана, у новембру свих дана.

Од свих телевизијских програма у Србији, Први програм РТС-а је најгледанији како на нивоу целе популације тако и у свим старосним групама становништва. Друга је Телевизија Пинк, а трећа ТВ Прва. У новембру је РТС свих дана био најгледанији.

У ударном телевизијском времену од 19.00 до 22.00 Јавни сервис има највећи удео у гледаности - скоро исти као све комерцијалне телевизије с националном покривеношћу заједно. Томе су свакако допринеле домаће игране серије, информативне емисије, квизови, филмови, преноси спортских такмичења и забавни програм.

Од 50 најгледанијих емисија у новембру, 33 је емитовано на програмима РТС-а. То су домаће игране серије: Село гори, а баба се чешља, Убице мог оца, Горчило, Рањени орао, Чизмаши, информативне емисије: Дневник у 19.30, Упитник, Око економије, Београдска хроника, Око магазин, Око, Шта радите бре, Да Можда Не, Дневник 1 ТВ Нови Сад, квизови: Слагалица и Потера, преноси спортских такмичења у фудбалу и тенису, документарне емисије: Сасвим природно и Квадратура круга, забавне: С Тамаром у акцији и Ја волим Србију и емисија из културе: Велика илузија.

Други програм РТС-а, у поређењу с осталим ТВ програмима, има највећи раст гледаности на нивоу целокупне популације а посебно у групи деце од 4 до 14 година.

Најгледаније емисије на Другом су, поред преноса спортских такмичења, филмови: Хани Колдер, Оно мало части, Човек звани Подне, Сирота Марија, Мекмастерови, Орлово крило, Танго аргентино, Рат за тешку воду, Ноћ која се памти, Граница у пламену, Бланш Фјури, Она воли Звезду, Одељење,  цртани филмови: Џони Тест, Калимеро, Дечја песма Евровизије, игране серије: Црно сироче, Њушкало, Бирмингенска банда, информативне емисије: У свету, пренос седница Скупштине Републике Србије и Савета безбедности Уједињених нација, Коридори, емисија о филму - Велика илузија, затим, документарне емисије: Кајмакчалан, капија слободе,  Ексклузивно и Путевима Горана Бреговића и забавне емисије Џаст фор лафс и реприза С Тамаром у акцији. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару