Гледаност ТВ програма с националном покривеношћу у новембру 2014.

Први програм РТС-а је био најгледанији ТВ програм у Србији у новембру са оствареним рејтингом 4,6% и уделом у гледаности од 20,6 одсто.

У новембру је Први програм РТС-а био двадесет два дана најгледанији ТВ програм у Србији ( са највишим дневним вредностима рејтинга и удела у гледаности ).

Грађани Србије су током новембра у просеку гледали телевизију 323 минута дневно ( 5 сати и 23 минута). Највише времена током дана су проводили уз Први програм РТС-а - просечно 67 минута дневно.

Свих 13 програмских жанрова су имали само Први и Други програм РТС-а. Први програм РТС-а је у новембру имао највећу гледаност десет програмских жанрова ( информативног, образовног, документарног, играно серијског, дечјег, филмског, комерцијалног, верског, програма из културе и научног).

Од педесет најгледанијих емисија у новембру, 28 је емитовано на програмима РТС-а. Најгледанија ТВ емисија био је Дневник у 19.30, емитован на Првом програму РТС-а 15.новембра 2014.године, са оствареним рејтингом од 18,5% ( близу 1,3 милиона гледалаца просечно по минуту).

Позиционираност ТВ програма с националном покривеношћу у новембру 2014.

Најгледанија информативна емисија у октобру је Дневник у 19.30 (РТС 1); документарна - Сасвим природно (РТС1); емисија из културе - ТВ Забавник (РТС1); верска - Верски календар (РТС 1); из науке и о популарној науци - Највећи британски умови (РТС 1); образовна - Време је за бебе (РТС 1); дечја - Полетарац (РТС 1); играна серија - Јагодићи-Опроштајни валцер (РТС 1); забавна - Пинкове звездице (ТВ Пинк); спортска - Фудбал: Квалификације за ЕП: Србија- Данска (РТС 1); филм - Грејсток-Легенда о Тарзану (Б92); музичка - Звезде Гранда (ТВ Прва) и комерцијална - ТВ Продаја- Магазин ин (ТВ Пинк).

• Извор података Nielsen Audience Measurement  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару