"Квиз знања" у Слитерсу

Почеле су припреме за предстојећи "Квиз знања", тридесет пете манифестације Савеза Срба у Аустрији која ће бити одржана 12. новембра у Слитерсу, у покрајини Тирол.

Најмлађи чланови Културно-спортске заједнице Срба у Салцбургу почели су са припремама за предстојећи Квиз знања, тридесет пете традиционалне манифестације Савеза Срба у Аустрији која ће бити одржана 12. новембра у месту Слитерс у покрајини Тирол, чији ће домаћин и организатор бити клуб "Петар Кочић" из овога места у име Заједнице клубова покрајине Тирол.

Такмичење у Квизу знања биће обухваћено у категоријама рецитација, монолога, ликовне уметности, вајарства, солиста на музичким инструментима и фолклору.

Све секције које ће узети учешћа на Квизу знања у овој Заједници подељене су активистима и члановима њене управе које се увелико припремају за своје наступе под руководством Драгане Недић, Свјетлане Вулин и Марка Сулејића, а прикључила им се и осамнаестогодишња Жељана Митровић.

"Мени је као председнику наше Заједнице веома драго и те како ми импонује велико залагање и учествовање младих у остваривању наших планираних задатака, као што су и ове припреме за предстојећи Квиз знања", изјавио је за сајт Српска дијаспора, Ненад Сулејић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи