Читај ми!

Допунска школа у Атини

Настава у новој школској години, у Првој допунској школи на српском језику у Атини, почеће 1. октобра.

Настава у новој школској години, у Допунској школи на српском језику у Атини, ће почети 1. октобра у Седмој гимназији "Халандри", која се налази у Улици Кодру 24.

Групе ће бити формиране исти дан након освештења, које ће обавити отац Ненад. Позивају се сви заинтересовани родитељи и нови ђаци да дођу 1. октобра и тако отпочне још једна школска година.

Министарство просвете Републике Србије је отворило Прву допунску школу на српском језику у Атини која је почела са радом 19. марта 2011. године. Школа ради по званичном Програму Министарства просвете Републике Србије за школе у иностранству. Предшколска група ради по угледу на званичан Програм Министарства просвете Републике Србије за предшколско васпитање.

Рад је организован у две групе:

Предшколци (4-7), који уз интерактивне игре уче српски језик са васпитачицом Мином Баноуси.

Школарци (7-14), који уче уз буквар са учитељицом Свјетланом Аћимовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи