Читај ми!

Очување ћирилице

"Понос српског бића, наша је ћирилица!" јесте назив другог броја часописа "Споји!" чија промоција ће се одржати у суботу, 24. септембра у Инсбруку.

Промоција другог броја часописа Споји! одржаће се у суботу, 24. септембра, у 20 часова, на адреси Buchgalerie, Innstraße 35, у Инсбруку са темом- Очување ћирилице!

Часопис Споји! је први српски омладински часопис у Аустрији и излази два пута годишње, а сваки број је посвећен одређеној теми.

Споји! има за циљ да информише српску омладину и српски народ у Аустрији и окружењу о горућим питањима из области српског језика и писма, српске историје и традиције, српске културе и духовности, да им приближи светосавску и православну веру, а све са циљем да се тако појача и прошири борба за очување српског националног, културног и духовног идентитета у расејању.

Сав приход од продаје часописа намењен је српском народу на Косову и Метохији, у Крајини, Републици Српској и Босни, широм Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи