Читај ми!

Додатни лет на релацији Београд – Беч

Аустријски национални авио-превозник, “Аустриан ерлајнз”, од 31. октобра увешће нови додатни лет на релацији Београд – Беч, а саобраћаће сваког дана осим суботом.

Аустријски национални авио-превозник, "Аустриан ерлајнз", од 31. октобра увешће нови додатни лет на релацији Београд – Беч, тако да ће имати до четири лета дневно у свом реду летења.

Нови лет на тој релацији саобраћаће сваког дана, осим суботом, а са аеродрома у Бечу за Београд, авион ће полетати у 16 сати и 45 минута, док ће из Београда ка Бечу летети од 18.30.

Кроз партнерство аустријске авио-компаније и "Јат ервејза", путницима је на релацији Београд – Беч на располагању до шест летова дневно.

"Аустриан ерлајнз" у својој понуди има двадесет три самостална лета из Београда за Беч у предстојећем зимском реду летења, који важи од 31. октобра ове године до 9. априла 2012. године, док заједно са компанијом "Јат ервејз" нуди тридесет седам летова недељно.

"Аустриан ерлајнз" на овај начин повезује још јаче Београд са својом мрежом летова до више од сто дестинација у Европи и укупно 130 дестинација широм света, између осталих ка Северној Америци и Азији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи