Медијска мрежа шири границе

Постаните и ви део Медијске мреже српске дијаспоре, јер Сателитски програм РТС-а планира ширење мреже дописника из расејања.

Сателитски програм, редакција Програма за дијаспору у наредном периоду планира ширење Медијске мреже и позива заинтересоване телевизије, продукције, као и самосталне репортере да, за почетак, конкуришу за места волонтерских сарадника Програма за дијаспору. Више информација могу добити упитом на адресу glasdijaspore@rts.rs 

Иначе, Медијска мрежа српске дијаспоре је пионирски подухват Програма за дијаспору Радио-телевизије Србије, започет 2009. године, када су на сарадњу позване српске телевизијске продукције и телевизије из светских градова у којима живи највећи број Срба.

Данас се под именом Медијске мреже српске дијаспоре емитују програми који стижу из српских телевизија из Чикага, Торонта и Вуковара, телевизијских продукција које држе Срби из Мелбурна и Париза, као и српских редакција националних емитера из региона. Емисије Српска разгледница из Америке, Српски видици из Румуније, Срби са Петог континента, Мостови пријатељства, Тамо далеко - само су неки наслови који чине садржај Медијске мреже српске дијаспоре. Једном у две недеље емитујемо Хронику Славоније, Барање и Западног Срема. Најзад, емисија Без визе стиже из Француске, а својим ексклузивним садржајем често превазилази «српске» теме. Постаните и ваши садржаји постану део овог списка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи