Тесла Експо 2017. у Перту и Сиднеју

Тесла Форум Западне Аустралије поново доводи Никола Тесла Експо у Перт! Изложба ће бити организована у Градској Кући Перта у Западној Аустралији, од 1. до 16. јула 2017. а онда се сели у Сиднеј где ће посетиоци изложбу моћи да виде од 26. јула до 6. августа. Улаз ће бити слободан.

Тесла Експо 2017. ће представити Теслина документа и научне артефакте из архива Музеја Николе Тесле у Београду, као и реплике његових изума.

Циљ организатора је да подигне свест о свеукупном раду Николе Тесле, и чињеници да његови изуми и даље живе у данашњем, технолошки повезаном, друштву.

Године 2006. и 2011. сличне изложбе реплика Теслиних иновација, личне преписке и артефакта, биле су одржане у Фримантлу и Перту, постигавши изузетан успех, са огромним бројем посетилаца, од којих су неки долазили из источних аустралијских држава, па чак и из Азије.

Слично као и претходног пута, намера организатора је да улаз и на предстојећу изложбу буде слободан.

Жеља Тесла Форума Западне Аустралије је да бесплатним приступом овој изложби представи Николу Теслу широј публици и да инспирише публику свих генерација да развија свест о науци и иновацијама, а нарочито наше млађе генерације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи