Хуманитарни концерти Стефана Миленковића у САД и Канади

Наш истакнути виолиниста Стефан Миленковић организује серију концерата у Чикагу, Торонту, Њујорку и Београду, од којих ће сав приход донирати поплавама погођеном становништву у Србији.

"Ужасно ми је тешко што у овом тренутку не могу да будем у Србији. Ја бих најрадије да будем негде где бих јако и директно помагао људима јер ја сам такав. Оно што могу да урадим сада, то је да свирам за вас", изјавио је Миленковић.

Он са тимом интензивно ради на томе да организују хуманитарне концерте у Чикагу, Торонту, где има огромне популације Срба, а такође у Београду, нада се у "Сава центру".

"Ситуација је тешка. Са овим концертима се надам не само да ћемо прикупити средства, него да ћемо на неки начин и освестити овај свет који до јуче, због медија као што су CNN и BBC, нису знали шта се дешава код нас", рекао је он, а изјава је постављена на Youtube.

Миленковић је упозорио да садашње емоције и одлучност не треба заборавити за шест месеци или годину дана, јер ће бити потребна огромна помоћ да се у угроженим подруцчима живот врати на нормалу, а вести о томе више неће бити на насловним странама.

Концерт у Чикагу биће одржан 6. јуна у Fulton Hall-у. Концерти у Торонту и Њујорку биће одржани током јуна и јула.

Наступ у Београду са Симфонијским оркестром РТС-а заказан је за 10. јун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи