Конференција "Укључити дијаспору у реформе"

Канцеларија Владе Србије за дијаспору и Србе у региону организује Конференцију "Укључити дијаспору у реформе" 14. априла у Београду. Тема Конференције је потенцијал и потреба да се дијаспора укључи у реформе које предстоје Србији.

Канцеларија Владе Србије за дијаспору и Србе у региону организује Конференцију Укључити дијаспору у реформе, пише у саопштењу владине Канцеларије за дијаспору.

Конференција се одржава 14. априла у 12 сати у Танјуговом прес-центру у Београду.

Тема Конференције је потенцијал и потреба да се дијаспора укључи у реформе које предстоје Србији.
 
Планирано је да на скупу говоре - Др Славка Драшковић, директорка Канцеларије Владе Србије за дијаспору и Србе у региону, Соња Лихт, председница Београдског фонда за политичку изузетност, Миломир Мандић, посебни саветник директора Канцеларије Владе Србије за дијаспору и Србе у региону, Милован Јовановић, привредник из Лиона, Скупштина Срба јужне Француске, Владан Атанасијевић, председник Управног одбора НАЛЕД-а и Зоран Вујовић, извршни директор Асоцијације мaлих и средњих предузећа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи