Дијаспора се бори на паркету

Петнаести РТС-ов меморијални турнир у малом фудбалу "Играјмо за 16" је у току. У групи Дијаспора - "Наши странци" играју 4 екипе - РТВ Република Српска, РТВ Словенија, СД Србија 08 из Беча и Равна Гора из Додрехта. Ова група се такмичи 11. априла у POSCO Арени.

Турнир Играјмо за 16 је посвећен радницима РТС-а погинулим у НАТО бомбардовању зграде у Абердаревој улици, 1999. године. Живот је тада изгубило 16 радника РТС-а.

Ове године се такмичи 187 екипа. Подељене су у шест група: Пријатељи, Медији, Партнери, Градови, Дијаспора и Жене.

Група Дијаспора - Наши странци има 4 екипе: РТВ Република Српска, РТВ Словенија, Србија 08 из Беча и Равна Гора из Додрехта.

Утакмице групе Наши странци играју се 11. априла у POSCO Арени. Победник ће играти са победником групе Медији, а победник тог сусрета састаће се 12. априла са победником групе Пријатељи.

Представници четири екипе из дијаспоре ће након финалне утакмице ове групе положити венце испред споменика Зашто? у Абердаревој улици, у знак сећања на наше настрадале колеге у Нато бомбардовању 1999. године.

 Финале Меморијалног турнира је у СЦ Вождовац на Бањици је у недељу 13. априла поподне.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи