Изложба фотографија Нађе Радмановић у Њујорку

У просторијама Генералног конзулата Републике Србије у Њујорку 27. марта је свечано отворена изложба фотографија младе уметнице Нађе Радмановић, под називом "Извор" (Source). Изложба траје до 4. априла.

После више самосталних изложби у Србији, ово је Нађина прва самостална изложба у Њујорку, а тема изложбе је прихватање околине и индивидуалности.

Нађа је рођена 1994. године у Њујорку, а са непуних 17 година постала студент престижног њујоршког Института за моду и технологију (Fashion Institute of Technology), где су знање стицали и чувени Келвин Клајн и Мајкл Корс. Поред фотографије и историје уметности, за ужу специјализацију је одабрала француски, енглески и психологију. Захваљујући одличном просеку, Нађино име је на декановој листи најбољих студената Fashion Institute of Technology, а такође је и члан Друштва заслужних студената Phi Theta Kappa.

Учесник је многобројних фотографских такмичења и изложби у САД-у. До сада је имала три самосталне изложбе, две у Панчеву и једну у београдском Дому омладине.

Ова изложба у Њујорку је отворена сваког радног дана од 10 до 15 сати до 4. априла 2014.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи