Хуманитарно вече у Патерсону

У организацији њујоршког огранка Хуманитарне фондације Лајфлајн, чији је оснивач принцеза Катарина, одржаће се хуманитарно вече 22. марта у Патерсону, у држави Њу Џерси. Сав приход од хуманитарне вечере намењен је помоћи деци без родитеља у Србији.

Престолонаследник Александар Други и принцеза Катарина присуствоваће 22. марта године добротворној вечери у Патерсону, држава Њу Џерси, у ексклузивном ресторану Хамилтон и Ворд, коју организује њујоршки огранак Хуманитарне фондације Лајфлајн, чији је оснивач принцеза Катарина. Поред краљевског пара, добротворној вечери присуствоваће и епископ источноамерички Митрофан.

Сав приход од хуманитарне вечере намењен је помоћи деци без родитеља у Србији јер су она најугроженија категорија и живе у изузетно тешким условима. Новац ће бити дониран Дому за децу и омладину Врање и манастиру Света Петка изворска у Параћину, у коме монахиње воде рачуна о деци без родитеља са инвалидитетом.

Хамилтон и Ворд је један од најелитнијих ресторана у Патерсону, а у току добротворне вечере биће послужено пет врста јела. За време вечере госте ће забављати Стефан Лазаревић, млади професор класичне гитаре и сопран Катарина Вишњић.

У оквиру вечере биће одржана и, такозвана, тиха аукција где ће бити изложени потписани бројни предмети за аукцију: потписана мајица Новака Ђоковића, затим спортски дресови, лопта и капа Горана Драгића из Phoenix Suns, једног од најбољих играча НБА лиге, потом потписана слика Николе Пековића, такође једног од најбољих НБА кошаркаша, потписана капица ватерполо клуба Црвена Звезда, актуелног шампиона, потписан дрес Момчила Вукотића, једног од најбољих фудбалера свих времена из ФК Партизан, потписан дрес Драгана Џајића, једног од најбољих фудбалера свих времена из ФК Црвена Звезда, потписане књиге Вука Драшковића, дела академског сликара др Мирослава Бабића, слике академског сликара мр Таре Родић, потписане књиге Џоа Молера. Такође ће бити изложене и лимитиране серије домаћих вина, ексклузивна ракија стара 28 година, лимитирана серија козметике Ла Роше Посеј, ваучери за ресторане и још много тога.

Организатори позивају грађане да у што већем броју дођу на овај свечан скуп и помогну најугроженије у Србији - децу без родитеља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи