Дивац у Цириху

Снежана и Владе Дивац представиће рад своје Фондације на донаторској вечери 14. марта у Цириху. Сав приход је намењен обнови школа у Србији. Владе Дивац је и промотер кошаркашког турнира ФИБА 3на3 који се одржава 15. и 16. марта у том граду.

Донаторска вечера у организацији српске дијаспоре у Швајцарској, Српске православне цркве и нашег конзулата одржаће се 14. марта у сали Српске православне цркве у Цириху.

Након литургије, гостима ће се обратити домаћини, отац Бранимир Петковић и отац Мирослав Симионовић. Снежана Ана и Владе Дивац представиће рад своје Фондације, као и пројекат Један у милион, након чега ће бити одржана аукција. Сав приход је намењен обнови школа у Србији.

Владе Дивац је промотер и кошаркашког турнира ФИБА 3 на 3 који се одржава 15. и 16. марта у том граду.

ФИБА (Међународна кошаркашка федерација) је основала категорију 3 на 3 са циљем да постане званична спортска дисциплина на Олимпијским играма 2016, због чега је лансирана светска лига.

Даниел Перић и Александар Гаврић, чланови управе швајцарског кошаркашког клуба Rüti Basket организатори су званичних квалификација за интернационални турнир ФИБА 3 на 3 који ће се одржати у хали Шварц 15. и 16. марта.

Очекује се учешће више од 60 екипа и око 1500 гледалаца. Учествују кошаркашке звезде из Србије, Републике Српске, Украјине, Велике Британије, Швајцарске, Шведске.

Специјални гост, Владе Дивац ће том приликом представити рад своје Фондације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи