Од срца срцу

СПКД "Просвјета" Аустрија одржаће хуманитарно вече поезије и пријатељства "Од срца срцу", посвећено малој Анђели Алексић и њеној борби за живот и здравље. Теку припреме и за трећи Српски новогодишњи концерт у Бечу који би требало да се одржи 14. јануара 2014.

У просторијама цркве Светог Саве, 14. децембра, одржаће се хуманитарно вече поезије и пријатељства Од срца срцу, посвећено малој Анђели Алексић и њеној борби за живот и здравље у организацији СПКД Просвјета Аустрија.

Под геслом Наше мало за њу је много! бечки песници ће своје стихове, као и сав приход од продатих књига посветити њеном даљем лечењу, сазнајемо из Просвјете Аустрија.

Учесници и донатори су Зорица Вулић, Вјера Рашковић - Зец, Касијана Милошевић, Стјепан Херман, Јадранка Кнежевић, Драгољуб Пановић, браћа Јанкеx, Просвјетина мала причаоница.

СПКД Просвјета Аустрија трећи пут организује Српски новогодишњи концерт у Бечу, 14. јануара 2014. године у Свечаној сали Магистрата у трећем округу.

Концерт је овог пута посвећен традиционалној српској и европској музици, а учествују првакиња Опере Народног позоришта у Београду, сопран Сузана Шуваковић Савић, браћа Теофиловићи, јединствени извођачи древне српске и балканске вокалне музике, Први аустријско-византијски хор и још неколико извођача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи