Фестивал српског филма у Чикагу

Српски филмски фестивал одржаће се у Чикагу од 6. до 8. децембра. Публика ће моћи да погледа седам филмова новије српске продукције.

Српски филмски фестивал одржаће се у Чикагу од 6. до 8. децембра.

Публика ће моћи да погледа седам филмова и то - Кругове Срђана Голубовића, Фалсификатор Горана Марковића, Кад сване дан Горана Паскаљевића, Равну Гору Радоша Бајића, Мамарош Момчила Моме Мрдаковића, Државу Јелене Марковић и Пут ружама посут Оливере Шарановић.

Сви филмови ће имати превод на енглески језик.

Чикашка публика ће моћи да гласа и изабере најбољи филм, који ће добити награду публике фестивала. Фестивал ће се одржати у биоскопу Мuvico theater у Розмонту.

Одбор Српског филмског фестивала, под покровитељством Владе Србије, Канцеларије за сарадњу са дијаспором, и у сарадњи са листом Српско Огледало, конзулатом Републике Србије и Српско-америчким музејом Свети Сава, а на иницијативу директорке фестивала Славице Петровић, одлучио је да српска заједница у Чикагу постане домаћин ове манифестације која ће се одржавати сваке године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи