Апел за помоћ

У саобраћајној несрећи која се догодила 4. октобра у Северној Дакоти, погинуо је један, а тешко су повређена два држављанина Србије. Амбасада Србије у САД апелује на српску дијаспору да уплати хумантирану помоћ за пренос посмртних остатака настрадалог и лечење тешко повређених младића.

У саобраћајној несрећи која се догодила 4. октобра у Северној Дакоти, погинуо је Владан Јовановић (24), а тешко су повређени Душан Травица (24) и Горан Шишарица (25), држављани Србије. Младићи су студенти Универзитета у Новом Саду и у САД су боравили пет месеци у оквиру програма "Ради и путуј".

Амбасада Србије у САД позвала је српску дијаспору да уплати хумантирану помоћ за пренос посмртних остатака Владана Јовановића у Србију и лечење Душана Травице и Горана Шишарице.

Тело настрадалог Владана Јовановића требало би да из Чикага буде пренето у Србију.

Амбасада је дала број жиро-рачуна Војвођанске банке, на који могу да се уплаћују новчана средства, наведено је у саопштењу, уз напомену да се очекује да ускоро буде доступан рачун и у САД.

Средства могу да се уплате на име Анђелке Травице, уз додатне информације:

Сврха уплате: добровољни прилог

Динарски рачун: 355-514334674

Девизни рачун: 355-3200287267-59
SWIFT-BIC Code: VBUBRS22
IBAN Code: РС3535500032002872675059

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи