О пензијама у Бечу и Линцу

У Линцу и Бечу од 15. до 17. октобра ће бити одржани српско-аустријски Дани саветовања, на којима осигураници могу да добију одговоре на питања о пензијском осигурању Србије и Аустрије. Осигураници, који су у Србији и Аустрији остварили периоде осигурања (стаж), морају заказати термин и доћи са расположивим документима.

Већ неколико година се у Аустрији и Србији редовно одржавају заједнички Дани саветовања у области пензијског и инвалидског осигурања.

Завод за пензијско осигурање Аустрије (ПВА) одржава и ове године заједно са Републичким фондом за пензијско и инвалидско осигурање по један саветодавни дан у Бечу и Линцу.

Саветодавци Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање као и Завода за пензијско осигурање Аустрије стоје на располагању за лична питања и правне савете из области пензијског осигурања.

Осигураници, који су у Србији и Аустрији остварили периоде осигурања (стаж) и желе да добију савете у вези остваривања њихових међународних пензијских права, могу да резервишу термин преко телефона 050303 23723 (Беч) или 050303 36419 (Линц).

Потребно је да сви, који долазе на саветовање, понесу важећу личну карту или пасош, као и сва документа о осигурању с којима располажу.

Сва заинтересована лица се позивају да закажу термин. Петочлана српска делегација под вођством Милана Нешића, као и аустријски саветници потрудиће се да осигураницима пруже савет и информације о свим питањима које се тичу пензија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи