Ускоро Српски дани у Ванкуверу

Двадесет трећи Српски дани у Ванкуверу одржаће се од 30. августа до 2. септембра у организацији Црквено-школске општине Свети Сава. Поред спортских такмичења у тенису, фудбалу, шаху и боћању посетиоци манифестације ће моћи да уживају у културно - уметничком програму, а за најмлађе су припремљене посебне активности и игре.

Двадесет трећи Српски дани у Ванкуверу одржаће се од 30. августа до 2. септембра у организацији Црквено-школске општине Свети Сава.

Фестивал је прилика да се српски народ који живи у Канади окупи и сународницима покаже део свог културно- историјског наслеђа. Планирана су спортска такмичења у фудбалу, шаху, тенису и боћању. Програмом је предвиђено да и деца учествују, тако да су за њих планиране посебне активности и игре.

Српска гастрономска трпеза и фолклор неизоставни су део ове манифестације.

Фестивал је главни годишњи извор за финансирање програма ЦШО Свети Сава и српске заједнице у Ванкуверу.

Главни спонзори ове године су Бисерка и Јован Бобић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи