Дани Херцеговине

Градови и општине Источне Херцеговине и регије Подриња организују тродневну конференцију под називом "Дани Херцеговине" која ће се одржати од 15 - 18. августа у Требињу. Циљ конференције је развој и оживљавање тог дела Републике Српске.

Градови и општине Источне Херцеговине и регије Подриња (Билећа, Берковићи, Чајниче, Фоча, Гацко, Ново Горажде, Источни Мостар, Калиновник, Љубиње, Невесиње, Рогатица, Рудо, Требиње и Вишеград) позивају све заинтересоване на тродневну конференцију под називом Дани Херцеговине, која ће се одржати од 15 - 18. августа у Требињу.

Свечано отварање Конференције заказано је за 15. август са почетком у 19 сати у просторијама Дома културе. Конференција окупља све оне који воле Херцеговину и оне који у њој виде могућност за пословне активности и сигурно инвестирање кроз разне врсте партнерства и индивидуалног улагања, пише у саопштењу организатора. Ултимативни циљ Конференције је развој и оживљавање тог дела Републике Српске.

Конференција се састоји из презентација потенцијала 14 општина организатора Конференције, презентација потенцијалних развојних пројеката за регију, излагања заинтересованих инвеститора, округлих столова, богатог културно - уметничког програма, као и посета туристичким знаменитостима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи