СПО(Ј)И наставља подршку Звонку Милојевићу

Да спортиста Звонко Милојевић није заборављен показали су чланови СПО(Ј)И из Инбрука организацијом "1. интеграционог турнира у фудбалу на песку". Том приликом је сакупљена новчана помоћ коју су му уручили 4. августа у Рибарској Бањи.

Српска православна омладина Инсбрук - СПО(Ј)И посетила је 4. aвгустa Звонка Милојевића, голмана ФК Црвена Звезда, белгијског Андерлехта, Локерена и репрезентације СР Југославије, који је 2007. године доживео саобраћајну несрећу и остао везан за колица.

Чланови Омладинске организације СПО(Ј)И су овом приликом Звонку Милојевићу уручили новчану помоћ у Рибарској Бaњи у вредности од 1.000 евра, која је сакпуљена 15. јуна 2013. године на „1. интеграционом турниру у фудбалу на песку" у Инсбруку, организованом други пут, под слоганом „Заједно смо јачи".

Организатори овог традиционалног турнира су, поред главног организатора и иницијатора Српске православне омладине Инсбрук - СПО(Ј)И, били и Заједница Срба Тирол, КСУД Братство и КУД Острог из Инсбрука, као и КСК Петар Кочић - Змијање из Фигена у Тиролу.

Турнир је ове године подржан од Фудбалског савеза Србије, ФК Партизан и града Инсбрука, док ФК Црвена Звезда и ове, као и прошле године подржава овај јединствен догађај у срцу алпских планина.

Подржаваоци турнира су најбољим екипама и појединцима поклонили вредне поклоне, а видео поруку су послали Синиша Михајловић и Бранислав Ивановић у име ФСС-а, а Лука Милуновић и Марко Николовски у име клуба Црвена Звезда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи