Још дан до првог полуфинала Евросонга

Један дан нас дели од прве полуфиналне вечери 58. такмичења за "Песму Евровизије". "Моје 3" - Мирна, Невена и Сара, наступају последње - 16. по реду. Важно је да сви гледаоци у време гласања прате ТВ пренос Евросонга на националним телевизијама земаља у којима се налазе, како би сазнали бројеве телефона путем којих могу да гласају за Србију!

Прво полуфинално вече 58. такмичења за "Песму Евровизије" биће одржано сутра у "Малме арени" у Шведској. Телевизијски пренос почиње од 21 сат на Првом програму, Дигиталном и Сателитском програму РТС-а.

"Моје 3" - Мирна, Невена и Сара ове прве полуфиналне вечери наступиће последње - 16. по реду.

За песму Србије "Љубав је свуда" 14. маја током ТВ преноса јавних медијских сервиса у земљама у којима живе могу да гласају гледаоци из : Велике Британије (ББЦ), Шведске (СВТ), Италије (РАИ), Данске (ДР), Хрватске (ХРТ), Украјине (НТУ), Холандије (ТРОС), Аустрије (ÖРФ), Словеније (РТВСЛО), Естоније (ЕРР), Русије ("Први канал"), Литваније (ЛРТ), Ирске (РТÉ), Белорусије (БТВ Беларус 1), Кипра (ЦyБЦ), Црне Горе (РТЦГ), Белгије (РТБФ) и Молдавије (ТРМ).

Три српске грације свих ових дана током припрема у Малмеу изазивају изузетну медијску пажњу. Ево неких детаља који ће вам живописно осликати сјајну атмосферу у нашој делегацији.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи