Српскиња кандидат Радничке коморе Салзбурга

Делегација Савеза Срба Аустрије је присуствовала промоцији кандидата за АК - Радничку комору покрајине Салзбург у организацији фракције Социјал демократа и АК - Радничке коморе Салзбург. Један од главних кандидата за избор Радничке коморе Салзбурга за питања миграната је уједно и почасни члан Савеза, Ђуја Тешановић Бећиревић.

Делегација Савеза Срба Аустрије је присуствовала промоцији кандидата за АК - Радничку комору покрајине Салзбург у организацији Фракције Социјал демократа и АК - Радничке коморе Салзбург. Присуствовао је један од кандидата на изборима у покрајини Салзбург Валтер Штејдл и председник Радничке коморе Салзбурга Сигфрид Пихлер, јавља за Програм за дијаспору РТС Александар Михаиловић из Салзбурга.

То је за Савез Срба у Аустрији био важан догађај јер је један од главних кандидата за избор Радничке коморе Салзбурга за питања миграната уједно и почасни члан Савеза, Ђуја Тешановић Бећиревић. Иначе, са Радничком комором Салзбург, сва удружења из Савеза на територији ове покрајине имају добар однос по питању решавања проблема и у организацији многих манифестација.

На овом окупљању била је важна подршка кандидату за Радничку комору Салзбурга, Ђуји Тешановић Бећиревић која, према речима председника Радничке коморе, помаже свим мигрантима без обзира на земљу порекла, а посебно се бори за равноправност и повезивање мигрантских удружења на територији покрајине Салзбург.

Ове речи су се и показале као праве, јер у концензусу за кандидатуру од могућих 97 одсто гласова, Ђуја Тешановић Бећиревић је добила 95% гласова за кандидатуру што је ставља на прво место као кандидата за ту позицију и наредних пет година.

„Сигурно ће сви моћи да ми се обрате за помоћ у сваком моменту и од мене добију подршку", каже Ђуја Тешановић Бећиревић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи