Телетекст на каналу РТС САТ

РТС САТ уз свој телевизијски програм намењен дијаспори, од недавно, емитује и телетекст. Странице телетекста можете прегледати током праћења Сателитског програма РТС-а, на врло једноставан начин.

Гледаоци који програм РТС САТ прате преко својих сателитских антена и преузимају наш програм са сателита Astra 19.2 степени источно или Eutelsat 12 WestА 12.5 степени западно, могу уз телевизијски програм пратити и телетекст.

За праћење телетекста нису потребна никаква додатна подешавања на сателитским пријемницима. 

Страницама телетекста приступа се избором телетекст опције на ТВ пријемнику током праћења програма РТС САТ.

Гледаоци који програм РТС САТ прате преко кабловских и IPTV оператера, за доступност телетекста у оквиру РТС САТ телевизијског програма морају контактирати локалне провајдере.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи