Подршка пројектима који јачају сарадњу матице и региона

Канцеларија за сарадњу с дијаспором и Србима у региону ускоро ће расписати Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону.

Канцеларија за сарадњу с дијаспором и Србима у региону ускоро ће расписати Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону, а у сврху реализације конкурса издвојено је 30.000.000,00 динара. стоји на сајту Канцеларије.

Учесници ће морати да испуне све формалне услове који ће накнадно бити објављени, а организације које буду пријавиле своје учешће на конкурсу морају да буду уписане у Регистар организација који се води у Канцеларији.

Комисија ће вредновати значај и квалитет пројеката имајући у виду највиши циљ српског народа у расејању - очување националног идентитета и све што доприноси јачању веза расејања и матице.

Право учешћа на Конкурсу имају организације у дијаспори и невладине организације са седиштем у Републици Србији, а у сврху реализације конкурса издвојено је 25.000.000,00 динара.

По завршетку конкурса биће објављена имена свих учесника конкурса, као и имена и одобрени износи учесника конкурса.

Иначе, у току је Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре, а крајњи рок за доставу пријава је 11. април 2013. године. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи