Седам дана "твитовања 28. јуна"

Седмодневна Твитер кампања пројекта "Српске земље, српски род" који спроводи организација "28. јун" имала је преко 5000 твитова, а налог ове организације из дијаспоре прешао је број од 10 000 пратилаца. Промотивни видео кампање су "твитовале" и "ретвитовале" многе познате личности.

Српска организација из дијаспоре „28. јун" завршила je седмодневну Твитер кампању у циљу промоције њиховог новог пројекта „Српске земље, Српски род".

Познате личности које су „твитовале" и „ретвитовале" промотивни видео кампање су биле Владе Дивац, Марија Шерифовић, Саша Ковачевић, Шакил О'Нил, Тристан Вокер, Марко Јарић, Иван Ивановић, Сека Алексић, Милорад Чавић и Александар Игњовски, саопштено је из организације „28. јун".

Ова иницијатива, која је трајала недељу дана, имала је за резултат преко 5 000 твитова, тако да је „28. јун" твитер налог достигао и прешао 10 000 пратилаца.

Иницијатива „Српске земље, Српски род" има за циљ да пошаље 5 милиона долара као хуманитарну помоћ српском народу у Србији, Републици Србији, Црној Гори, Косову и Крајини.

Организација "28. јун" је за свој хуманитарни рад добила благослов владике Лонгина из Епархије новограчаничке - средњезападноамеричке.  

Претходна акција „Бој за Косово" организације „28. јуна" завршена је испоруком у вредности од 1,5 милиона долара помоћи медицинском центру у Грачаници.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи