Добротворни ручак у Чикагу

Фондација "Ана и Владе Дивац" организујe добротворни ручак 16. децембра у Чикагу. Одржаће се и аукција спортских предмета и сувенира са потписима Владе Дивца и Новака Ђоковића. Прикупљена средства су намењена пројектима Фондације „Ана и Владе Дивац".

Фондација Ана и Владе Дивац организује 16. децембра добротворни ручак у кафеу Топаз, у Чикагу, ради прикупљања средстава за пројекте те хуманитарне организације.

Поред ручка, биће организована и аукција спортских предмета и сувенира са потписима Владе Дивца и Новака Ђоковића.

Фонд Ана и Владе Дивац (ХОД) је основан са циљем да обезбеди финансијске, материјалне и друге ресурсе за задовољење физичких, психичких, социјалних и других потреба избеглих, интерно расељених и незбринутих лица, без обзира на њихову националну, расну, верску, политичку или било коју другу припадност или опредељење.

Мисија Фонда је да помогне избеглим, интерно расељеним и незбринутим лицима да остваре своје право на дом, стекну финансијску сигурност и бољу перспективу и поново живе пристојан и достојанствен живот који заслужују.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи