Ноле за децу Србије

Новак Ђоковић и његова фондација организују добротворну аукцију 12. септембра у Њујорку. Сакупљена средства биће намењена деци Србије. Међу гостима ће бити угледне личности из света моде, спорта, бизниса...

Наш најбољи тенисер, у име своје хуманитарне фондације, приредиће добротворну вечеру у Њујорку, непосредно по завршетку Ју-Ес опена, 12. септембра у једном од елитних локала у центру града.

У плану је да се организује аукција, на којој ће бити скупљана средства за децу Србије. Новак се, наиме, определио да свој хуманитарни рад посвети улагању у програме раног образовања и обнову и изградњу вртића.

Међу гостима ће бити велики број угледних званица из света спорта, модне индустије, бизниса, али и више филантропа, познатих по учешћу у добротворном раду.

Први међу њима је Новаков лични пријатељ, Роналд Баркл, амерички пословни магнат, чије богатство се процењује на 3,2 милијарде долара. Место на аукцији заузеће и Енди Гарсија, чувени холивудски глумац, који се прославио улогама у филмовима "Кум 3", "Океанових 11", "Када човек воли жену", "Недодирљиви"....

Ђоковићев предлог да се укључи у цео догађај радо је прихватила и једна од највећих модних креаторки на свету, Дона Каран, власница истоименог бренда, такође позната по добротворном раду. Новакова гошћа биће и права модна институција, уредница америчког "Вога", Ана Винтур (годишње зарађује 2.000.000 долара), затим Пољакиња Ања Рубик, један од најтраженијих топ модела данашњице.

Долазак на вечеру потврдили су и Мо Стојновић, први човек компаније "Јана вода" за америчко тржиште, као и Милутин Гетсби, филмски продуцент, познат и по томе што је на једној од ранијих добротворних аукција, купио Мадонину белу акустичну гитару за 300.000 евра. Потом јој је вратио, како би се њена деца играла и свирала баш на овом инструменту.

Циљ аукције и, уопште, мисије Новаковог фонда је да се помогне деци, тиме што ће им се омогућити да развијају и остварују своје потенцијале у безбедном, креативном и лепом окружењу, и да, што је више могуће, забораве на тешкоће са којима се суочавају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи