Теже до боравишне визе у Великој Британији

Да би смањила број страних радника и њихових породица, Велика Британија је најавила промену имиграционих прописа, тако да ће визу за боравак у тој земљи моћи да добију само они страни радници који годишње зарађују више од 35.000 фунти.

Велика Британија је најавила промену имиграционих прописа, те ће визу за боравак у тој земљи моћи да добију само они страни радници који годишње зарађују више од 35.000 фунти (56.000 долара).

Како је изјавио Дамијан Грин, британски министар за имиграцију, променом се жели смањење са 60.000 на 20.000 броја страних радника и њихових породица којима се годишње одобравају боравишне визе.

Британија до сада није имала ограничења заснована на примањима. Та земља је у међувремену успоставила строжа правила за грађане неевропских земаља који желе да раде на њеној територији и смањила број виза за стране студенте.

Британија покушава да на годишњем нивоу до 2015. године смањи број имиграната на испод 100.000. У тај број су укључени и студенти и чланови породица оних који поседују визе.

Годишње се у Британију, према последњим подацима, досели 250.000 људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи