Пријем у амбасади Србије у Вашингтону

Више од 250 званица присуствовалo je прослави Дана државности у амбасади Србије у Вашингтону. На сретењском пријему био је и Вук Јеремић, министар спољних послова Републике Србије.

Амбасада Србије у Вашингтону организовала је свечани пријем поводом Дана државности Србије, 15. фебруара, коме је уз многобројне представнике дипломатског кора, јавног и друштвеног живота америчке престонице, присуствовао и шеф српске дипломатије Вук Јеремић.

Пријему је присуствовало више од 250 званица, међу којима су били и Томас Кантримен, заменик помоћника америчке државне секретарке Хилари Клинтон и представници српског Кокуса у америчком Конгресу.

Владимир Петровић, амбасадор Србије у САД угостио је велики број страних дипломата акредитованих у Вашингтону, представнике српске дијаспоре и угледне званице из света медија, културе и бизниса. На пријему су били и страни војни аташеи, које је дочекао капетан Љубомир Николић, војни аташе Србије у Вашингтону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи