Летови по нижим ценама

У периоду од 17. до 29. фебруара Jat Airways својим путницима нуди повратне карте по повољним ценама које важе за путовања од 1. марта до 1. јула ове године.

У периоду од 17. до 29. фебруара наша национална вио компанија Jat Airways својим путницима нуди повратне карте по атрактивним ценама које важе за путовања од 1. марта до 1. јула ове године.

Повратна карта из Беча за Београд може да се купи по цени од 99 евра, док се за 103 евра може до главног града Србије стићи из Солуна, Дизелдорфа, Штутгарта, Подгорице, Тивта, Сарајева, Скопља, Охрида и Дубровника.

Путницима су понуђене и карте од 133 евра за путовања из Атине, Истанбула, Рима, Милана, Франкфурта, Копенхагена, Стокхолма, Гетеборга, Брисела и Лондона са аеродрома Гетвик. Дестинације из којих ће се Јатом летети по цени од 143 евра су Цирих и Берлин, а за 163 евра може се стићи до Београда из Париза, Амстердама и Лондона са аеродрома Хитроу.

Уколико желите да летите из Подгорице, Сарајева или Скопља за европске дестинације преко Београда, повратне карте моћи ћете да купите по ценама које се крећу већ од 203 евра.

Ова промотивна понуда неће важити за период ускршњих празника и за већину летова из Европе после 20. јуна, док ће из Лондона (са аеродрома Гетвик), Истанбула, Милана, Рима, Дубровника и Атине до Београда моћи да се стигне по промотивним ценама све до почетка јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи