Изложба о српским спортистима у Мелбурну

У Атријуму на Тргу Федерације у Мелбурну, од 23. до 29. јануара, отворена је изложба о српском тенису. Поред тенисера, посетиоци Australian Open-a ће моћи да се упознају и са успесима српских кошаркаша, ватерполиста и одбојкаша.

Посетиоци Australian Open-a ће имати прилику да у Атријуму на Тргу Федерације у Мелбурну. од 23. до 29. јануара, погледају изложбу Прослава у част успеха српских тенисера коју организује Амбасада Републике Србије, уз помоћ српске заједнице у Аустралији.

Посетиоци ће моћи да се у слици и речи упознају са српским тенисерима и њиховим каријерама: Новаком Ђоковићем, Јанком Типсаревићем, Виктором Троицким, Ненадом Зимоњићем, Јеленом Јанковић, Аном Ивановић, Бојаном Јовановски, као и Моником Селеш и Слободаном Живојиновићем.

Аустралијанци се на изложби могу упознати, поред српских тенисера, и са успесима наших кошаркаша, ватерполиста, одбојкаша.

"Жеља нам је да одамо почаст нашим тенисерима. Не може сваки Аустралијанац да о каријерама наших асова зна оно што ми знамо, као ни сваки детаљ о успесима нашег спорта. Зато смо уз сваки пано на коме представљамо тенисере додали детаље о кошарци, ватерполу, одбојци", рекла је Неда Малетић, амбасадорка Србије у Аустралији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи