ФК "Споји" тресе мрежу

Фудбалска секција Српске Православне Омладине Инсбрук–СПО(Ј)И, ФК "Споји!" први пут је наступила на фудбалском турниру 14. јануара у малом фудбалу и освојила пето место и први пехар. Сусрела се и са Олимпијском репрезентацијом Србије, која тренутно борави у Инсбруку на првим Зимским Олимпијским играма младих.

Фудбалска секција Српске Православне Омладине Инсбрук - СПО(Ј)И, ФК "Споји!" први пут је наступила на турнуру „SVO Hallencup 2012", 14. јануара у малом фудбалу на којем је учествовало дванаест екипа.

Освојили су 5. место уз пехар - први од када је покренута фудбалска секција Српске Православне Омладине Инсбрук - СПО(Ј)И у септембру 2011. године.

Пехар је у име целе екипе примио Марјан Јовановић, јер је на овом турниру постигао највише голова међу играчима ФК "Споји!" - укупно 5.

ФК "Споји!" је до 5. места стигао преко 3 победе, 2 нерешена резултата и једним поразом уз 17 постигнутих и 12 примљених голова.

Након турнира у малом фудбалу, фудбалска секција ФК "Споји!" се сусрела са Олимпиjским комитетом Србије (ОКС) у Инсбруку.

Олимпијска репрезентација Србије тренутно борави у Инсбруку на првим Зимским Олимпијским играма младих, са спортистима Џенисом Авдићем (биатлон) и Страхињом Станишићем (алпско скијање), тренерима Алмиром Џековићем и Љубишом Игњатовићем, шефом мисије ОКС проф. др Браниславом Јевтићем и генералним секретаром ОКС Ђорђем Вишацким, као и Владом Дивцем, председником ОКС и Снежаном Самарџић-Марковић, министарком за омладину и спорт Републике Србије.

Чланови СПО(Ј)И су представили своје Удружење Олимпијској репрезентацији Србије и размотрили могућности сарадње на хуманитарном и спортском плану.

Пружили су и подршку нашим спортистима бодрећи их са трибина, а једна чланица СПО(Ј)И је асистент српској репрезентацији током ЗОИ младих у Инсбруку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи