Министар Јеремић на југу Африке

На Божићној литургији у српском православном храму Светог апостола Томе у Јоханесбургу присуствоваће Вук Јеремић, министар спољних послова Републике Србије и Архиепископ Јоханесбурга и Преторије, Дамаскин, стоји у саопштењу храма са југа Африке.

Почасни гости у Српском Православном храму Светог апостола Томе у Јоханесбургу на Божићној литургији ове године (субота 7. јануар у 09.00 сати) биће Вук Јеремић, министар спољних послова Републике Србије и Његово Високопреосвештенство Архиепископ Јоханесбурга и Преторије, Дамаскин.

На Бадње Вече, у петак 6. јануара, богослужење у цркви Светог апостола Томе ће почети у 17:00 сати, а освећење и подела Бадњака у 18:00 сати.
На Божић, у суботу 7. јануара, литургија почиње у 09:00 сати. На литургији ће бити прочитана Божићна Посланица Његове Светости Патријарха Српског и Светог Архијерејског Сабора Српске Православне Цркве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи