Божићна акција за најугроженије на Космету

Сиромашне вишечлане породице Срба на Космету имају право да у радости дочекају Божић. Стога, хуманитарна организација "Срби за Србе", са својим подружницама широм региона, у Европи и САД-у позива све људе добре воље да се придруже акцији "Сирене за узбуну најављују Божић!".

У склопу хуманитарне акције „Сирене за узбуну најављују Божић!", хуманитарна организација „Срби за Србе" позива све донаторе, чланове и пријатеље организације широм света да у што већем броју подрже покренуту акцију и да скромним новчаним прилозима омогуће сиромашним српским вишечланим породицама да у радости дочекају празник рођења Христовог.

Акција прикупљања новчаних средстава траје током децембра 2011. и јануара 2012. године. Сви планови, акције и финансијски извештаји о достављеној хуманитарној помоћи српском народу доступни су на званичном сајту организације srbizasrbe.org, као и на сајту организације у САД serbsforserbs.org.

Акција се спроводи на територији читавог Балкана, а о вишеструким могућностима уплате донација, путем динарског и девизних рачуна у различитим земљама, као и путем PayPa-а, можете се информисати на сајтововима Хуманитарне организације "Срби за Србе".

Хуманитарна организација "срби за Србе" има представништва и активе у Аустрији, Републици Српској, Србији, Сједињеним америчким државама и Швајцарској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи