Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гости емисије су Борис Бијеловић, Вања Ковачев и Василије Никитовић. Реприза емисије у среду, 18. децембра у 13 сати.

Овогодишњи божићни хуманитарни концерт, међународни хор "Singers United" посветио је "Возачима великог срца". Хор је основан 2018. године и окупља хористе из 15 земаља и пева на преко 10 језика.Чланови су из редова дипломатске, међународне и локалне заједнице, као и других хорова Србије. Карте за концерте не наплаћују, већ донирају у хуманитарне сврхе.

Овогодишњи прималац је Удружење Мултиарт, оснивач ФБ групе "Возачи великог срца" из Врбаса, које под вођством Бориса Бијеловића спроводи програм подршке породицама деце са сметњама у развоју и особама са интелектуалним и телесним инвалидитетом.

Филм "Четири руже" је крими-драма са елементима комедије. Приказује урбани мозаик градских ликова, које у исповести једне београдске ноћи, повезује неутољива жеља залаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром. Иза кулиса царства порока у ноћном клубу Четири руже, у центру мозаика, где се води беспоштедна борба, често и са оне стране закона, наћи ће се један обичан човек. У безуспешном покушају да од свегапобегне, схвата да ће успети само ако у помоћ позове све оно што је умеђувремену изгубио: љубав, искреност и веру... О филму ће говорити гост Василије Никитовић, редитељ.

Из Грачанице стиже извештај о уптраво завршеном КОСОВО И МЕТОХИЈА - Међународном филмском фестивалу, одржаном ове године под слоганом "ОВДЕ".

О активностима српске заједнице у Америци извештава Александар Жигић.

Уредници Татјана Адамовић и Милена Вујовић

Реализација Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи