Форма Идеале опремила трећу Сигурну кућу у Београду

Компанија "Форма Идеале" опремила је треће склониште за жртве породичног насиља свим елементима намештаја неопходним за боравак штићеница у новосаграђеном објекту од 250 квадратних метара.

Према речима представника компаније "Форма Идеале", укључивањем у ову акцију РТС је имао намеру да подржи хуману и племениту идеју иницијатора, али и да скрене пажњу јавности и осталим друштвено-одговорним компанијама на проблеме жртава породичног насиља у Србији и потребу да, у складу са могућностима, свако да свој допринос.

Интензивна активност ове компаније на пољу друштвеног активизма током 2010. године, реализована је кроз неколико десетина пројеката донација и подршке институцијама и установама које се баве заштитом и бригом о најугроженијим друштвеним групацијама.

Међу бројним хуманим пројектима које су подржали јесте подршка иницијативи Комесаријата за избеглице-опремање 20 домова за избегле и интерно расељене породице, комплетно опремање објекта "Дечје село" у Сремској каменици, као и обнављање смештајних капацитета предшколске установе "Радосно детињство" у Новом Саду.

Компанија "Форма Идеале" ће и убудуће подржавати пројекте који за циљ имају конкретну и правовремену помоћ и подршку као и оне који фокусирају пажњу шире јавности ка стварним, реалним проблемима и свим потребама угрожених  друштвених група житеља Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво