Имагинарни пејзажи – Микстејп Небојше Богдановића

У специјалном издању емисије ИМАГИНАРНИ ПЕЈЗАЖИ - Ауторски микс-пулт, у понедељак. 8. јануара гостоваће Небојша Богдановић (SCHWABE) са својим микстејпом.

Његови ди-џеј сетови, неконвенционални и хипнотички, су једни од препознатљивих стубова клубске културе, а као носилац, заједно са Гораном Симоноским, пројекта ТАПАН у последње време отиснуо се у правцу истраживања нових музичких путања, оних у којима се deep-techno спаја са елементима џеза и хипнотичких ритмова и музичких матрица пре свега оријенталних и неевропских музика.

За Имагинарне пејзаже Небојша Богдановић је спремио микстејп који је пре свега укотвљен у изражајност амбијенталне музике, уз додавање неких нових нумера и матрица, које до сада нису пуштане у радијском етру.

Специјалне емисије - ауторски микс-пулт реализоваћемо у сарадњи са ствараоцима и људима различитих профила - од музичара до дизајнера који познају или се баве електронском и експрименталном музиком. Оне ће бити на програму периодично, један-два пута месечно. На овај начин, циљ нам је да прикажемо нови угао у слушању и перцепције електронске музике данас, као и да понудимо простор за радијски израз људима који најчешће стоје са друге стране „микс пулта".

Уредница Ксенија Стевановић

Имагинарни пејзажи – Ауторски микс-пулт

Autor:
Ксенија Стевановић

Специјалне емисије – Ауторски микс-пулт реализоваћемо у сарадњи са ствараоцима и људима различитих профила – од музичара до дизајнера који познају или се баве електронском и експрименталном музиком. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво