Читај ми!

Мала сцена

Александра Урошевић: Покупићу своје ствари и отићи ћу

У овој драми шест младих ликова повезује један страх ‒ страх од промена.

Сви они се са неким или нечим растају и сви се суочавају са успоменама које љубоморно чувају а које их уједно гуше и не дају им да наставе даље. Брана и Брана су младић и девојка од 25 година. Она никада не би отишла из Београда „када би само нешто могло да се деси”! Он је грађанин света. Осим што деле исто име, потпуне су супротности. Адела и Оливер, пар у кризним тридесетим годинама, уз гротескне свађе и још гротескније туче, преиспитује своју дугогодишњу везу.

Алекса је један од многобројних власника кућа које се данас у Београду руше и на чијим местима се граде зграде. Рационално, Алекса схвата да му таква понуда решава финансијске проблеме, али ипак је неодлучан, гуши се у успоменама, тешко се растаје са родним домом.

Лука, његов партнер, млад је и способан агент за некретнине, али иза одела самоувереног и успешног човека крије се патологија из детињства, пропао однос с мајком и суицидне склоности.

Улоге тумаче: Милица Стефановић, Немања Оливерић, Невена Ескић, Радмила Тодоровић, Ана Мандић, Младен Совиљ, Миломир Ракић и Жељко Максимовић

Лектор: Наташа Шуљагић

Тон-мајстор: Зоран Узелац

Музички сарадник: Предраг Васић

Продуцент програма: Александра Рајић Жикић

Редитељ: Александра Урошевић

Уредник емисије: Владимир Б. Поповић

Уредник серије: Оливера Коларић

Производња: Драмски програм Радио Београда, јануар 2015. (реприза)

Драмски програм

Autor:
Радио Београд 2

Драмски програм на РБ2 свакодневно емитује репризну и премијерну продукцију радним данима од 18:32, суботом у 18:00 у серијама Мала сцена, Паукова мрежа, Радио игра, Драма Другог програма, Звездани часови и Документарно драмски програм. [ детаљније ]

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи