Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Јутарње заједничарење

У Клубу Радио Београда представљена je књига првенац, збирка песама „Јер... ми смо иста крвнаше колeгинице Ђурђице Драгаш Вуковљак. У препуној сали, стихови песама, које је говорила Маја Колунџија Зорое, дотакли су свако срце присутних, те је било и суза и уздаха ‒ много емоција на промоцији.

У Венецији је у току шездесета Међународна изложба уметности ‒ Венецијанско бијенале 2024, која се ове године одржава под слоганом „Странци свуда". Преко 80 држава узело је учешће на овој великој смотри савремене уметности, око 300 уметника изложило је своје радове. Бијенале ове године траје до краја новембра, а у протеклој недељи тамо је била Тамара Вученовић, па ћемо имати прилику да од ње сазнамо каква је атмосфера у Венецији, шта је изложено на изложби, како је наша земља представљена, за која дела влада највеће интересовање љубитеља уметности.

Кроз приче и документарне записе наших колега из Дописничке мреже РТС-а, сазнаћемо шта се дешава и како се живи и у другим крајевима Србије, не само у Београду.

На програму су и друге редовне рубрике и сервисне информације.

Музичка уредница емисије је Јасмина Михајловић, а емисију припрема и води Драгана Вељковић.

 

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару