Читај ми!

Зоран Вуловић Вуле

Концертни албум „Делча а и У шкрипцу ‒ Јубиларних 20 и нешто година” биће први пут ексклузивно објављен на дуплом тиркизноплавом винилу у издању Маскома.

Издање је ремастеризовано и долази у новим, врхунски стилизованим корицама које је дизајнирао Дамјан Ковачевић. Овај албум је снимак концерта бенда Делча & Склекови одржаног у Дому омладине Београда 2006. године. На концерту су учествовали оригинални чланови групе: Александар Васиљевић, Зоран Вуловић, Александар Лукић, Милош Обреновић, као и Дејан Шкопеља. Поменути концертни снимак има историјску, али и изузетну колекционарску вредност јер су се те вечери у Дому Омладине окупили сви који су били у вези са овим легендарним југословенским бендом.

Наш гост данас у Клубу 2 тим поводом биће Зоран Вуловић Вуле, члан бенда и директор концертне агенције Longplay, која заступа врхунске музичаре Србије и региона, и организује гостовања бројних светских бендова. Вуловић је и оснивач Арсенал феста, који се од 2011. године сваког јуна одржава у Крагујевцу, као и председник новооснованог удржења УПТАС које има циљ да оснажи и заштити домаће промотере. Теме данашњег разговора биће бенд У шкрипцу, као и Арсенал фест, чије нас ново издање очекује овог месеца.

Уређује и води Ана Вучковић Денчић.

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије