Читај ми!

Посластичарница са ставом

Документарни програм

Када Земунце питате где је Караматина улица, углавном знају где сте кренули и не прпоуштају да кажу да је тамо одличан сладолед.

 Земунска посластичарница је место где поред одличног сладоледа од пистаћа, лешника или црне чоколаде, можете да пробате и сладолед од сувих шљива, шљивовице, дрењина, тамјанике, ајвара и качкаваља.

Верољуб Шобић, дипломирани филолог, није ни слутио да ће се бавити посластичарским послом и да ће правити, како многи тврде, најбољи сладолед у граду.

Почели си 1991. године у Новом Саду, 2015. године су посао преселили у Земун. Читава породица је у овом послу; супруга Јасмина и ћерка Наталија, као и Верољуб знају да се о укусима не расправља и да пре него што било шта кажете о њиховом сладоледу, прво морате да га пробате.

Ауторка емисије Невена Матовић.

Говори да бих те видео

Autor:
Група аутора

Серија полусатних документарних репортажа, за чији је скупни назив узета позната Сократова изрека: "Говори да бих те видео". Ова оригинална продукција Радио Београда 2 сједињује квалитете актуелног друштвеног ангажмана и култивисане радиофонске обраде. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије