Дневни магазин културе

Из садржаја емисије издвајамо:

У емисији „Културни кругови“ најавићемо премијеру представе „Сирано“ Едмона Ростана у режији Горчина Стојановића у Југословенском драмском позоришту, а осврнућемо се на премијеру музичке комедије „Company” која је у режији Небојша Брадића изведена у Опери и театру „Мадленијанум“.

Извештавамо и са отварања Сајма књига у Новом Саду и уручења награде „Сава Шумановић“ вајару Здравку Јоксимовићу, као и са премијере представе „Како сам научила да возим“, коју је по тексту Поле Вегел режирала Тара Манић у „Хартефакт кући“.

Пажњу посвећујемо и изложби концептуалног уметника, песника и есејисте Владе Мартека „Изрећи све као Хамлет у представи“ која је отворена у Галерији „Б2“, а најављујемо и програме којима Друштво књижевника и књижевних преводилаца Ниша и Нишки културни центар започињу обележавање деведесете годишњице рођења песника Бранка Миљковића.

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара