Јутарњи викенд програм

Говор цвећа – језик анђела

Букет цветова нарциса поручује ономе ко га прима или даје – Смилујте се на моју стаст, пише у књизи „Флорографија – језик цвећа” ауторке Каролине Спелман. Говор цвећа, као тајни романтични језик љубавника, први пут се појављује у арапским земљама. Користиле су га жене из харема, а у Европи прву пут се помиње у Енглeској 1716. године, када га у комуникацију уводи леди Мери Монтеги, сазнајемо из књиге „Флорографија”. Наша гошћа биће Нина Симић Панић из издавачке куће „4СЕ”.

Догађаји у Дому омладине у Београду не престају да заокупљају нашу пажњу и интересовање. Тако ће 8. марта у сали „Американа” бити одржан концерт групе „Naked” а наши гости, тим поводом биће Милица Шеварлић и Горан Милошевић, бубњар групе.

Препоручићемо вам шта да погледате у последњим данима ФЕСТ-а, а чућете и приче које нам доносе колеге из Дописничке мреже РТС-а.
Ту су и редовне рубрике и сервисне информације.

Емисију припрема и води Драгана Вељковић, а музику бира Јасмина Михајловић.

 

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво