Читај ми!

Најава културних догађаја

Недељни културно – уметнички водич РВ2

Данашње издање емисије ће највећим делом бити посвећено најави предстојећег ФЕСТ-а, који ће нам свеобухватно представити Ана Вучковић Денчић.

Изложба "Времена се мењају – породица остаје", која ће бити отворена у Дому омладине Београда је један од догађаја који ће бити представљени у данашњој емисији. Више од стотину фотографија породица из Србије, региона и света, које ће бити изложене, представљају јединствену причу о породичној љубави, подршци и повезаности. О иницијативи, идеји, концепту и амбицији овог пројекта ће као гошћа емисије говорити Тијана Рајковић, коауторка изложбе.

О осталим важним културно-уметничким догађајима из позоришне, ликовне, музичке уметноси и популарне културе ће говорити програмске уреднице Радио Београда 2.

Уредница и водитељка емисије: Љубица Крминац

 

Кибицфенстер

Autor:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]

Коментари

Izbor
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
А фудбал?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?